Nou curs organitzat per Neodent a València. Avantatges i beneficis del con morse amb el sistema Neodent.

26/10/2016
One step Hybrid, la pròtesi híbrida definitiva en un sol pas

El passat 14 d’octubre Neodent va organitzar un curs a València. L’objecte del curs era donar a conèixer el paradigma de les connexions còniques i els seus avantatges sobre altres connexions.

Durant l’acció formativa es va aprofundir en el sistema d’implants Con Morse Neodent, en els seus components i solucions  protèsiques, així com en la tècnica “One Step Hybrid”, o entrega de la pròtesi hibrida definitiva en un sol pas.

La ponència: “Mecànica i biologia del Con Morse en Implantologia”, va ser a càrrec del Dr. Hugo Esquiaga, llicenciat en Odontologia per la Universitat Nacional de Rosario, Argentina; Màster en Implantologia i Prostodòncia CIDESID i Certificat en cirurgia implantaria i tècniques avançades per la Universitat de Bordeus II, França.  Esquiaga és docent col·laborador de CIDESID a Barcelona, docent col·laborador a ISO Florència, Itàlia i docent col·laborador a ISO D. F. Mèxic i al Centre d’estudis i innovació odontològica a Rosario Argentina.

La jornada va continuar amb l’exposició:“Introducció al Sistema Neodent. ”One Abutment at One Time”, a càrrec de La Dra. Ruth Carvajal, llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona, Cap de la Unitat de Pacients amb Patologia Associada de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, Doctoranda a la UB, experta en Qualitat assistencial i seguretat clínica i experta en Odontologia legal i forense.

El Dr. Cesar Pasini va impartir la ponència: “Tècnica One Step Hybrid – Càrrega immediata”. Pasini és llicenciat en Odontologia per la Universitat de Rosario, Argentina; Director acadèmic del Centre d’estudis i innovació odontològica, CEIO, Rosario, Argentina, i Director del Màster en implantologia de CEIO. El Dr. Pasini és també docent col·laborador de Neodent a Argentina.

El curs es va desenvolupar en una intensa jornada on els participants varen poder gaudir de les interessants exposicions.