Seminari de formació NobelClinician

D'esquerra a dreta, Dra. Molina, Dra. Pomares i Dra. Sánchez
20/01/2014
Planificació d'última generació

El passat dissabte 18 de gener es realitzà un seminari de formació per donar a conèixer els múltiples avantatges del software NobelClinician per a dur a terme la cirurgia guiada mínimament invasiva.

El curs va ser impartit per la Dra. Carmen Pomares, Llicenciada en medicina i cirurgia, especialista en Estomatologia i especialista en Implantologia. La brillant exposició de la Dra. Pomares, experta i reconeguda internacionalment, va ser seguida atentament per més de 40 assistents en l’aula de sessions de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona.

El curs es va iniciar amb una part teòrica de la visió general de les aplicacions i les funcionalitats de NobelClinician de l’empresa Nobel Biocare i també va oferir pràctiques de treball en equip per a l’utilització de la plataforma NobelConnect i el visualitzador.

NobelClinician és un software avançat de diagnòstic i planificació en 3D que garantitza i millora la comunicació amb el pacient.

Gràcies al diagnòstic,  la planificació en 3D i la col·locació guiada dels implants es poden garantir resultats de tractament predicibles i molt positius.

En la imatge superior i d'esquerra a dreta, la Dra.Claudia Molina, Dra.Carmen Pomares i la Dra. Mª Angeles Sánchez. 

Imatges de diferents moments del seminari.