L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona participa en un curs organitzat per Neodent al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

20/11/2014
La Dra. Ruth Carvajal, Cap de la Unitat de Pacients amb Patologia Associada de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, participa com a ponent del curs

El passat 7 de novembre Neodent empresa dedicada a la implantologia dental, va oferir el curs “Nuevos horizontes en odontologia, manejo de las conexiones cónicas”, en la seu del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.

El curs va ser impartit per la Dra. Ruth Carvajal i el Dr. José Vallejo. La Dra. Carvajal és  llicenciada en Odontologia per la UB,  doctoranda en la Universitat de Barcelona i  Cap de la Unitat de Pacients amb Patologia Associada de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, de la Fundació Josep Finestres. El  Dr. José Vallejo és llicenciat en Odontologia per la Universitat Complutense de Madrid, especialista en implantopròtesi i Màster en cirurgia oral, implantologia i A.T.M, Hospital de la Concepción, Fundación Jiménez Díaz.

L’objectiu del curs era aprofundir i entendre els nous paradigmes biològics que comporten les noves connexions còniques.

En la jornada es va impartir una part teòrica on es va abordar la mecànica i biologia en implantologia dental, els canvis de paradigma en la cirurgia en les connexions còniques, la planificació protèsica i les noves possibilitats en la clínica diària.

El curs va comptar amb una àmplia part pràctica i de discussió per facilitar als assistents l’aplicació en clínica després de la realització de l’acció formativa.

Els assistents varen gaudir de les exposicions d’ambdós ponents i varen participar activament en el curs.