Curs organitzat per Neodent a la seu del COEC. Maneig de les connexions còniques

Dr. Juliá i Dra. Carvajal Curs Neodent COEC
15/12/2015
La Dra. Ruth Carvajal i el Dr. David Juliá professionals de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, ponents del curs

Els passats 20 i 21 de novembre Neodent va organitzar un curs a la seu del Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya. El curs tenia com a objectiu principal conèixer el paradigma de les connexions còniques i els avantatges sobre altres connexions.

Durant el curs, es va aprofundir en procés quirúrgic i protèsic d'un sistema d'implants con morse del sistema de Neodent, i hi va haver l'oportunitat d'aplicar aquests coneixements a casos pràctics tractats en directe. El curs que es va desenvolupar en dues jornades, va comptar amb la participació com a ponents, del Dr. David Juliá i la Dra. Ruth Carvajal.

El Dr. Juliá és Llicenciat en Odontologia a la Universitat de Còrdova, Argentina, Postgraduat en Rehabilitació i Pròtesi Maxil·lofacial per la Universitat de Barcelona i col·laborador en el Màster de Pròtesi Maxil·lofacial. La Dra. Ruth Carvajal, és llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona, Cap de la Unitat de Pacients amb Patologia Associada de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, Doctoranda a la UB i és experta en Odontologia legal i forense.